Service

Dentotal Nordic servicekoncept.

I Dentotal Nordic er god service og kvalitet nøglen til et godt samarbejde med vores kunder. Uanset om du har en serviceaftale med os eller ej leverer vi altid professionel og stabil service. 
Vi ved at tid er en essentiel faktor ved nedbrud, da vi ved det koster mange penge når en klinik ikke fungerer optimalt. Derfor bestræber vi os altid på at komme så hurtigt som muligt. Med en serviceaftale har vi mødegaranti som gør at du altid er sikret en hurtig hjælp. 

Professionelt serviceværksted

Hvis vi imod forventning ikke kan afhjælpe problemet på stedet, har vi også et velfungerende værksted hvor vi kan lave mere omfattende reparationer. I mellemtiden sørger vi for at du som kunde har et af vores mange udlånsudstyr, så du ikke er påvirket af nedbruddet. 

Instrumentværksted

På vores værksted reparerer vores dedikeret personale også jeres roterende instrumenter. Det er vigtig for os at kunne levere et kvalitetsprodukt tilbage efter reparation. Derfor benytter vi altid originale reservedele for at kunne garantere kvalitet og funktionalitet altid er i top. 

Kontakt os for mere info

Vi kommer gerne ud på klinikken og gennemgår alle detaljer med jer.